Відходить липень...

Відходить липень...
Відходить липень. Плачеться дощами
(нема кому до серця притулить),
Достиглі ябка гупають ночами,
І вітер вальс осінній гомонить.
Туманом ранки дмухають на воду,
Та перше листя падає на брук.
Відходить липень, літня насолода,
І небо тихо проситься до рук.