ОЧІ ДІВОЧІ (в доработке)

ОЧІ    ДІВОЧІ   (в  доработке)

Аудиозапись

Ободзинский – Эти глаза напротив
 
Ці очі дівочі-
Зіниці душі,
Щодня і щоночі
Бентежать дощі.
 
В жагучі б обійми
Чарівну красу ,
Шикуються рими
Отав чебрецю .
 
Втамовує подих
Безкрайність світів,
По хвилях Дніпрових
Летів би й летів.
 
Пірнав до глибин би,
Здіймався в блакить,
Кричав би до хрипу-
Життя не спинить.
 
Мотиви сердечні-
Це диво із див,
Мав крила б лелечі-
Безмежністю б жив !