Зі святом, журналістське коло!

Зі святом, журналістське коло!
(в Україні)
Це ви, очі та голос нашого суспільства!
Це ви, проти вбивства та насильства!
 
Це ви, наші враження, почуття та думи!
Це ви, нагадуєте всім, що ми не з гуми!
 
Що маємо ми всі, совість, честь та душу!
Яку, вороги іноді трясуть, як зрілу грушу.
 
Хай щастить вам та допоможе в цьому вам держава і ваше журналістське коло,
І завжди буде з вами любов та добро в сімьї і не тільки біля вас, а й від вас, навколо.
 
«Месеан – 59»