Коза трезвеет [оффишал музик]

Аудиозапись

песня про
козу
Зину
которая
миняет
резину
у
махазина.
 
я тупой
поэт
из
поэмбука.
как фсе
поэты
из
поэмбука.
 
перестаньти
графоманить
и
множить
информационный
мусор.
 
вы ни
поэты
и
даже
не
"творческие
личности"