БЕЗ НЬОГО НІЧОГО НЕМАЄ

Без Нього нічого немає
Нікого, ніколи, ніде.
В таночку зірки не кружляють,
Опори Земля не знайде
І жодного слова не створиш
Без Волі Святої Його.
Навіщо ти зараз говориш:
«Над нами нема нікого»?
 
Хто дав тобі тіло і душу,
Талантами обдарував?
Я істину визнати мушу:
Творець нас усіх змайстрував.
 
Того, Хто Створив, не клянімо
(Він мріє завжди про добро).
А в себе лише зазирнімо -
Чи не проявилось тавро,
Якого нам слід уникати?
Чи не загноїлось нутро?
 
Лиш дбаймо і спостерігаймо,
Щоб себе не занапастить.
Прошу: схаменіться негайно
І душу свою не брудніть.
 
Без Нього нічого немає
Нікого, ніколи, ніде.
В таночку зірки не кружляють,
Опори Земля не знайде…
18.05.2018