Ще не вмерла

Ще не вмерла
Ще не вмерла Україна Та вже не живе , Бідолашну домовина Біля хати жде
. Жде нещасну домовина Біля її хати, Плаче, стогне Україна , Не хоче вмирати.
Ой не хочу помирати, Діти мої милі , Ой,не хочу я лежати Живою в могилі
. Не змогли мене здолати Чужі вражі сили , Рідні діти,рідну мати Ведуть до могили.
Ой,ведуть же рідні діти , Та з чужої волї і, Хай не буде їм у світ і Ні щастя ,ні долі.
Не чужа,своя дитина Весело співає: "Ще не вмерла Україна, Та вже помирає".   Картинка с инета .