Весiльне привiтання!

Весiльне привiтання!
В житті події різні відбуваються,
Але є особливо визначні…
Коли душі дві у одну єднаються,
Щоб потім разом всі прожити дні.
 
Сьогодні ваше свято і ваш день…
Щасливі стоїте ви, гарно вбранні…
Багато побажань, віршів, пісень,
На цю хвилину вибранні старанно.
 
Попереду доросле жде життя,
А юність вже залишиться позаду…
І тільки в Бога ваше майбуття,
Який вас збереже та дасть пораду.
 
Шануйте один одного й любіть
У всякий час, щоб з вами не траплялось!
Запам’ятайте цю щасливу мить,
Щоб згадка ця на все життя зосталась.
 
Усі переживання, що прийдуть
Складайте завжди біля ніг ви Божих.
І Він благословить сімейний путь
Та скрізь у всьому Спас вам допоможе.
 
Нехай вогонь не згасне почуттів
Найкращих, найчистіших і яскравих.
Хай кожен день складається з віршів,
Щоб ви життям явили Божу славу.
 
Тримайтеся міцніше за Христа,
Він головна є щастя запорука.
Віддайте сторінки перегортать
Майбутнього усі в надійні руки!