Знову скачуть бісики

Знову скачуть бісики
Знову скачуть бісики, потирають лапки
Вздовж життя, орфографом, розставляють крапки
 
І в мої долоні, кігіточки впяли.
Чортенята бісові, долю малювали.
 
Хвилькою не рівною, шкрябали до крові
Тішились радіючи, від чужої болі
 
Заживуть, загояться, шрами залишив
Де ж скажи я Господи, стільки нагрішив?
Городинец Сергей ©