Плохое новолуние (CCR)

Bad moon rising - Creedence Clearwater Revival
 
Вижу, что луна плохая.
Вижу, проблема не одна.
Землетрясенье вижу. Знаю,
Настали плохие времена.
 
В вечер не гуляй,
Жизнь береги и знай -
В небе скверная луна.
 
Слышу ураганы, крики,
Знаю, скоро всем конец.
Воды разливают реки.
Гибелью грозит Творец.
 
В вечер не гуляй,
Жизнь береги и знай -
В небе скверная луна.
 
Надеюсь, что вы собрались вместе,
И каждый умереть готов.
Погода разыгралась, бестия.
И "глаз за глаз" - увы, закон таков.
 
В вечер не гуляй,
Жизнь береги и знай -
В небе скверная луна.
 
В вечер не гуляй,
Жизнь береги и знай -
В небе скверная луна.
 
---------------------------------
 
Bad moon rising (CCR)
 
I see the bad moon arising.
I see trouble on the way.
I see earthquakes and lightnin'.
I see bad times today.
 
[Chorus]
Don't go around tonight,
Well, it's bound to take your life,
There's a bad moon on the rise.
 
I hear hurricanes ablowing.
I know the end is coming soon.
I fear rivers over flowing.
I hear the voice of rage and ruin.
 
[Chorus]
All right!
 
Hope you got your things together.
Hope you are quite prepared to die.
Looks like we're in for nasty weather.
One eye is taken for an eye.
 
[Chorus]
[Chorus]