Бабусi Ганi

Бабусi Ганi
Від всієї родини…
 
Сьогодні радісна подія для родини,
Ми всі зібрались в коло тут одне,
Щоб святкувати бабусі Гані іменини,
І всім разом згадати головне.
 
Ось на порозі 90 років…
Шановна дата – вік поважний є…
В житті було багато різних кроків,
Але Господь найкраще лиш дає.
 
Бабуся наша люба і кохана,
Вітаєм з ювілеєм тебе всі.
Для нас ти завжди мила, добра, гарна,
Як квіточка у всій своїй красі.
 
Для нас була і є взірцем молитви,
Завжди звучать на Небі імена
Дітей, онуків, правнуків… в цій справі
Багато років ти є провідна!..
 
Ти народила 8 діточок…
І дочекалась 65 внуків…
А правнуків – віночок стрічечок,
Бог дав тобі на молитовні руки.
 
Життя були нелегким, але все ж
Господь був поряд, ти Йому служила
І йшла серед прекрасних Божих меж,
Бо щирим серцем вірила й любила.
 
Долала перешкоди всі земні
Надіючись на Силу Всемогутню.
І Бог благословляв прожиті дні,
А також для всіх рідних дав майбутнє.
 
Ми любимо й цінуємо тебе,
І дякуємо за бабусю Ганю Бога!..
Нехай зіллється радість від Небес
На кожну мить твоєї ще дороги.
 
Здоров’я тобі, посмішок, тепла,
Яким родина може зігрівати.
Щоб ти завжди щасливою була,
Й могла за нас всіх Спасові сказати.
 
Прийми сьогодні масу побажань
Від всіх, хто тебе любе й пам’ятає.
Сім’я вся тут у цей святковий день
Ріднесеньку тебе благословляє!