Безмовна шеренга

Безмовна шеренга
Стоять хрести ,мовчать портрети,
Слова жалоби на мармурах.
Жив чоловік, не мав померти
Він у земних бував тортурах.
 
Їх так багато стоїть в ряд,
Як при житті разом в стою.
Вони не чують вже гармат
Відпочівають всі в раю.
 
А на могилах живі квіти,
То ознак пам’яті людської.
Он починає жінка вити,
Немає матері покою.
 
Та страшно те ,що ми вже звикли,
Що кожен день братів втрачаємо.
Осиротіли чиїсь діти,
а ми над горем тим зітхаємо.
 
Над цвинтарем панує спокій,
Комусь зозуля вік рахує
Ні хто із них неоденокий,
В небеснім війську всі крокують.
Сосэдка О.Д. 27.02.2018 р.