У затишній оселі

У затишній оселі
У затишній оселі я запірнув у мрії
Про те ,як незабаром прийде нова весна.
Розквітнуть дивні квіти і сонечко зігріє,
Кохання зародиться і буде не до сна..
 
Коли прийде великдень і шашликом запахне,
Зберуться разом друзі посмакувать м’ясце.
І десь далеко в небі гроза зненацька бахне,
Грибні дощі поллються від Травня місяця.
 
Я лежачі на ковдрі ,зеленій ,шовковистій,
На небо подивлюся ,там падають зірки.
Під жаб’ячі концерти з луною, голосисті,
Що аж вода здригається у тихому ставку.
 
Але почув раптово висвистує мій чайник
Морзянкою: «Гей ти ,вже повертатись час!»
У чашці чай із цукром,смачний на блюдці пряник,
Від мене полетіли солодкі мрії враз.
Сосєдка О.Д. 20.01.2018 р.