Йордань

В січневих водах літа береги
За видноколом. Стежки і дороги.
Сніги, сніги, сніги, сніги, сніги,
І в кригу вмерзлі смуток і тривоги.
 
Січневим водам є ім"я - Йордань.
В них Водохрещі живлячої сила,
В них сльози молитов і сподівань,
І привослав"я голубині крила.