Те далеке світле миле...

Доля щаслива – ген за лісом,
Їй вже немає вороття,
Бо темна хащова завіса
Те з блиском,- вкрила майбуття…
 
Лише у пам’яті світлини,
Кохання першого життя…
Туди думками серце лине
Зі щирістю,- без каяття
 
Хоч розпустила чорні крила
Велика хмара звідусіль,-
Та те далеке світле миле
Тамує всю душевну біль…
 
І покриває чистим снігом
Це негараздоме буття
Святим, як мати оберігом
З молитвою своє дитя…
03.01.2018р.