Шкiриться чорна брила
Сонцем для тебе стати
Вибач, менi несила,
Та й на вiконцi грати
Доля зламала крила.
Стежка за обрiй, зимно,
Килим пухнастий, бiлий,
Спить у барлозi рима,
Мотлох в дiрках- вiтрила.
Стати для мене сонцем
Вибач, тобi несила,
Замiсть твого вiконця
Шкiриться чорна брила...