Крик души

Нам дощ крвси з облич не змиє,
 
Такими ж гарними ми будем.
 
Приходив він до мене в мріях,
 
Питавсь у мене: "Як Ви, Люди".
 
Давно подорожую світом
 
Із своїм старшим братом-Вітром.
 
Багато бачив сльоз і крові,
 
Я закликаю до любові.
 
Мене не чуєте, на жаль,
 
Ось знову вибух пролунав,
 
В будинок влучив, дах упав
 
І знову стогін та печаль.
 
Покиньте зброю-ви ж брати!
 
У кожного є батько й мати
 
Вони не вчили вас вбивати
 
У літніх та дітей стріляти
 
Ви- люди, пам`ятийте-не скоти!
 
Не стріляйте, люди, не стріляйте,
 
Не вбивайте діточок й жінок
 
Не марайте, я благаю, не марайте,
 
Не брудніть ви кров`ю сторінок,
 
Сторінок історії країни
 
Нашої з вами спільной України!