Рідний край

Рідний край
Де ти не є і де ти не будеш
свій рідний край ніколи не забудеш
а знаєте,що святе на землі
це наші любі,дорогі батьки
і батькова хата,і мамине слово
рідна стежка,поля і дороги
найкраще ми дитинство мали
Прошли роки і ми дорослі стали.
не даємося в руки ліності
прагнем волі і самостійності
починаємо тікати з двору
і пізно приходити додому
як в дитинстві батьки будуть сварити
та розуміють,виросли вже їхні діти.