Тече, не зупиняючись ріка
Аудиозапись
Тече, не зупиняючись ріка
свята, невпинно живлячи життя.
Ми тіні на тілі Матері-Землі,
яка задумливо засмучена така.
Відверті. Насправді поклики-слова
нестримні і небайдужі до тепла
Ще є мета - змінити все, зламати мур,
змагаючись допоки воля ще жива.
Чекаємо одвічних крок за кроком днів
незвичних, кимось запалених зірок.
То світла не вистачає, то пітьми,
закритої від тебе братніми грудьми.
Тече, не зупиняючись ріка
свята, невпинно живлячи життя.
Ми тіні на тілі Матері-Землі,
яка зворушливо засмучена така.
Тече, не зупиняючись ріка...