ДЕ СПОКIЙ Я ЗНАЙШОВ?..

Де спокій я знайшов?..
Де загубив свободу?..
 
Це — ознайомчий уривок. Прочитати твір повністю можна на моєму особистому сайті. Посилання на сайт знаходиться на головній сторінці.