Вересень. Осінь. І вітер німий...

Вересень. Осінь. І вітер німий...
Вересень. Осінь. І вітер німий
Хоче роботи та, певне, вже досить,
Тихо зібрався весь смуток земний,
Тихо уваги, зажурений, просить.
Тихо щось пише у жовтих листах,
Тихо мугикає, добре і миле,
Тихо дерева стоять на постах
(їм обіцяли вбрання ясно-біле).
Але не буде ще довго зими
В календарі, поміж мною і Вами,
Поки у осені ходимо ми
Та зігріваємо душі словами.