Мій загублений світ

Мій загублений світ
Промайнув у тумані.
Я полинув би вслід,
Та душа, наче камінь.
 
Від усіх ланцюгів
Цей міцніше тримає.
Назбирав я гріхів-
Ні кінця їм, ні краю.
 
А чужі язики,
Наче жала зміїні.
Я їх серцем накрив,
Не паплюжте руїни