Стиглий вечір. Мліють крони.

Стиглий вечір. Мліють крони.
Стиглий вечір. Мліють крони.
Осінь котить жовтий віз.
В кронах сваряться ворони,
І летять каштани вниз.
В небеса додали меду,
Сяйвом тішиться трава,
І дзвінкі велосипеди
Славень простору співа.
Айстри світяться червоним,
Гасне сонячний маяк.
Добре так. Лише ворони
Не вгомоняться ніяк.