Вітання вчителям

У жовтень краситься земля -
І вшануванням дружнім,
Своїм любимим вчителям
Звучить вітання учнів.
 
Шановні, любі вчителі
Вітаємо Вас з святом!
Здоров'я, щастя, красних літ
Вам зичимо багато.
 
Ви нам даєте, для добра,
Знання своє, терпляче
Та, від сердечного тепла,
Любов свою, найпаче.
 
Піклуєтесь, щоб школа нас
Вела у світ, як мати.
Завжди, добром, в своїх серцях
Вас будем пам'ятати!