Україна

Просторе небо,сонце та зорі.
Місячне сяйво пісней бренить.
Над Україною-ненькою доля
Як над дитиною тихо стоїть.
Їй колискову пісню співає.
Ніжно плекає любе дитя.
"Ранком прокинься з посмішкой,доню,
Сильна,красива моя Земля.
Хай тобі сняться сади вишневі,
Гори високі і водограй."
Доля гойдає доньку в колисці.
Спи, моя рідна,горя не знай.