Амінь!

Амінь!
 
У Верховній Раді України було
винесено на обговоренння
законопроект за номером 6772,
по якому депутати мають читати
молитву "Отче наш" відразу після
відкриття пленарних засідань.
Додати більше нема чого. Хіба що
свої роздуми...
 
 
Не боїтесь гнівити Бога,
Провідники в життя найкраще?
Вам до Господнього порогу,
Пробачте, як до Неба рачки.
 
Гнусавити слова молитви
Не треба розуму багато...
Чого ви будете просити
У Господа? Якого свята?
 
Щоби не зменшилось прибутків?
(Адже у кожного свій бізнес),
Чи щоб народ у своїй люті
Горлянки вам не перегриз би?
 
Ви обіцяли так багато,
Кричали гасла на Майдані...
А скільки коштує буханка
Хлібини? Кожен з вас це знає?
 
А скільки коштує прожити
Бабусі на подачки ваші?
А скільки коштує навчитись,
А чи більш-менш пролікуватись?
 
Ви будете молитись, хлопці?
Ви вірете, шановні, в Бога?,
Здається, що ви всі на боці
Диявола... Та ні за що вам
 
Всевишнього не обдурити,
Таких, як ви, він знає добре
Його за гроші не купити,
Він всіх вас в пекло запроторить.
 
Скажіть, чи є межа цинізму
У ваших законопроектах,
І скільки ще ідіотизмом
Ви будете лякать планету?
 
На мене можете гнівитись,
Я вже давно не вірю в казку...
Але, як будете молитись,
"Амінь" не говоріть, будь ласка.