В той день, коли відгуркотять слова...

В той день, коли відгуркотять слова...
В той день, коли відгуркотять слова,
І враження, пристебнуті до них,
Відкриється дорога польова,
Якою ходить ранком тихий сміх.
Без древніх і набридливих затій,
Та зморшок на обвітренім чолі,
Я стану пилом на дорозі цій,
І подорожник випущу з землі.