День сірів на очах

День сірів на очах,
Небо зорі губило.
Юність –миле дівча
Посміхалося мило.
 
В бездоріжжі ночей
Розмагнітив я серце
І струмок мій тече,
Де йому заманеться.
 
Пам’ять – сива зима
Розфарбовує мальви.
День зітхає, дріма –
Зорі в небі не зайві.