Хокку сторічь (укр.) Хокку столетий (рос.)

Хокку сторічь (укр.) Хокку столетий (рос.)
Не кажи, що забракло рук
Старезному дубу –
Тяжкі обійми сторічь.
 
***
 
Не говори, что нехватило рук
Старому дубу –
Тяжелы объятия веков.