Сміх русалки чарує і манить в ночі...

Сміх русалки чарує і манить в ночі...
Сміх русалки чарує і манить в ночі,
А де верби, регочуть і плачуть сичі,
Мила Мавка гукаєш мене до води,
Та шепоче калина: "Туди не ходи..."
 
Крають серце та душу дівочі вуста,
І в полон забирає очей теплота,
Та мені на заваді є сиві літа,
Хоч луною по тілу, що саме ти та...
 
Не ходи ти зі мною в ночі до води,
То тоді недалеко обом до біди,
Євшан-зілля пахуче шепоче казки,
За тобою покличе мене і думки...
 
 
 
П.В.М. 26.10.2012г.
 
 
РУСАЛКА. Картина художника Константина Васильева