Присвячується Г. і Б.

Жирні дівчата - проблема планети.
Жирні дівчата - втілення зла.
Досить вже,сука,жерти канфєти,
Нашо лосіни ти натягла..?

Жирні дівчата - це катастрофа.
Жирні дівчата - розруха та смерть.
Поки існують пельмені й картоха,
У небезпеці земна наша твердь.

Жирні дівчата - тендітні й вразливі.
Жирні дівчата - моделі в душі.
І шо,шо вони чуть-чуть страхітливі?
Поет їхні форми ввіковічить в вірші.

Жирні дівчата,живіт - не проблема.
Митці Ренесансу любили за це.
Жирні дівчата - одвічна дилема,
В пучіні хай зникне з ляшок сальце.

Жирні дівчата - проблема планети,
Жирні дівчата - розруха та смерть,
Жирні мелодії,жирні куплети
У жирну злились круговерть.
2014