Марш украiнських вболiвальникiв

Марш украiнських вболiвальникiв
Буяють радощі навколо,
Та синьо-жовті кольори.
Це Українського футболу
Національний колорит!
Ми певні, прийде знову розквіт,
Як український Великдень,
Футбольний гетьман Лобановський,
До перемоги нас веде!
Приспів: Панує слава рідним краєм,
Вогонь палає у крові.
Як козаки в футбола грають,
Нехай позаздрить цілий світ!
 
Хто б з нами ще не зустрічався,
Якою б не була ціна.
Усюди хай спортивне щастя,
Не зраджує ніколи нам!
В серцях живе любов та вірність,
Завжди чекаємо на гол.
Ми вболіваємо за збірну,
Живи Український футбол!
 
Приспів: Панує слава рідним краєм,
Вогонь палає у крові.
Як козаки в футбола грають,
Нехай позаздрить цілий світ!