Накрила ніч хустиною вечірній небосхил.

Наче мрії дивокрилі,
Кожен вечір над землею.
Світлячки летять у вирій,
Щоб зустрітися з зорею.
 
І летять вони юрбою
По Молочному Шляху,
Щоб з тобою та зі мною
В снах зустрітись на даху.
 
В українських вишиванках,
Зорі - вогники для свят,
Зашаріються в веснянках
На обличчях у хлоп’ят.
 
Посміхнеться місяць щиро,
Хмарки зоряні пливуть!
Чарівні подарить крила
Світлячкам в далеку путь.
 
04.06.2017=GoldKing=