Я долю, коханий,...
Я долю, коханий, кладу тобі в руки.
А з нею і душу свою.
Завдовжки з життя нам достатньо розлуки.
Наповнився час до краЮ.
Я в пісню, коханий, складу наші долі.
Щоб в ній лиш про щастя було.
Де душі не плакали б більше від болі.
Де нас оминало б все зло.
Я серце, коханий, віддам у долоні.
Чи ж бачиш як б'ється воно?
Любов моя с кров'ю пульсує у скроні.
Навіки, і дуже давно.
Я долю твою, візьму в свої руки.
Відам всю, що маю любов
Не треба, коханий, не треба розлуки.
Проситиму знову і знов.