БЛАГОДАТЬ ...
14 травня День Матері в Україні!
Із 2013 р."Благодать" є пісня. Музика В. Манька
Яка надворі Благодать !
Коли уранці вийдеш з хати,
а вже на ґанку – рідна Мати,
О, пречудова Благодать!
Чи є надворі Благодать ?
Ступаєш в росу босі ноги,
Натомлені з автодороги ...
Та є ж цілюща Благодать !!
Надворі завжди Благодать !?
Ідеш тихенько коло хати,
в садку стрічаєш свого тата ...
Яка в господі Благодать !!
Чому на світі Благодать?
Бо у обіймах рідна хата,
родина, матінка і тато.
О, пресвятая БЛАГОДАТЬ !!!
Писано 9 cерпня 2008 р. с. Хмелів Роменського р-ну на Сумщині.
Мати – Бугрим Антоніна Іванівна, 09.08.1926 р.н., за матір’ю Старицька. Ймовірний нащадок видатного українського письменника, театрала, поета, громадського діяча, патріота Михайла Петровича Старицького. За фахом і діяльністю – зубний лікар. Пенсіонер.
Роки життя 1926-2010.