Український Ґарик 339

Український Ґарик 339
За мотивами І. Губермана
 
Нам вік не даремно душі калічив,
тепер ніхто і не сумнівається,
що світ не можна ламати і нищить,
а в рай не можна тягти за яйця.
 
 
Оригінал
 
Нам век не зря калечил души,
никто теперь не сомневается,
что мир нельзя ломать и рушить,
а в рай нельзя тащить за яйца.