Веселi буквовози

Веселi буквовози
На дорогах вранці – свято!
Дітлахи спішать завзято.
Мов до вулика у ранці
Бджілки меду тягнуть вранці.
 
Через темряву пустелі
Каравани йдуть веселі.
Як ліхтарики святкові –
Бук-во-во-зи
к
о
л
ь
о
р
о
в
і
!
=GoldKing= 16/11/2011