Зелена колискова синьоi ночi.

Скінчився день, приносить вечір
Дитячу казку малюкам.
І небосхил ляга на плечі
Трьом легендарним силачам.
Заснули арфи Муз грайливі,
Всі діти в селах та містах.
В чудовій посмішці мрійливій
Поснули звуки на вустах.
Ніч колисає сонця промінь -
Замкнула двері на гачок,
Дрімає в синій тиші гомін
Зелених гудзиків річок.
 
05.05.2015=GoldKing=