Які красиві у Вас очі...

Які красиві у Вас очі...
Які красиві у Вас очі
І їхнє сяйво так п'янить,
Про них я мрію дні і ночі,
Щоб зазирнуть хоча б на мить...
 
І там угледіти кохання,
Грайливу іскорку зізнань,
Бо може Осінь ця остання,
Прийшли часи поневірянь...
 
Хай обмине печаль і туга,
Вас, Ваші очі дорогі,
В житті бувають різні смуги,
Та лише біла до снаги!
 
Кружляє листя, щось шепоче,
Який же гарний цей танок,
То може нам вони пророчать:
Зазнають душі веснянок!
 
 
П.В.М. 22.11.2014г.