Нема унісону...

Нема унісону...
Чи вліво, чи вправо,-
Нема мені світла...
Не "варить макітра"
Замовлені "страви".
Дощем я заплачу,
Світанком зійду я,
Скажу – алілуя,
Як сонце побачу.
Нема унісону...
Думки мої – врозтіч!
Туманяться очі,
І плаче ікона...