... ЯК ТИ ТАМ, CИНОК?

(ТвіРим)
 
... Не забуть нам, не минеться:
як тобі, синок, живеться;
В рідній хаті чи в квартирі,
чи у злагоді та мирі?
 
Як зимуєш і веснуєш?
Чи і досі ще працюєш?
Про що пишеш й що читаєш?
А що платять й що ти маєш?
 
Бо коли були ми разом –
не пробити нас і градом.
А коли окремі стали –
нас й дощинки діставали.
 
Вкупі легше все робити,
долать старість – варто жити.
Ви – частіше приїжджайте,
про Батьків не забувайте ...
 
24 квітня 2017 р. Київ