Український Ґарик 331

Український Ґарик 331
За мотивами І. Губермана
 
Нам доля може дати вдачу бистру,
перевернути все життя до дна,
але випАдок може вибить іскру
лише із того, в кому є вона.
 
 
Оригінал
 
Судьба способна очень быстро
перевернуть нам жизнь до дна,
но случай может высечь искру
лишь из того, в ком есть она.