Український Ґарик 330

Український Ґарик 330
За мотивами І. Губермана
 
Час струмує, як вино,
зразу звідусюди,
але раптом бачиш дно
і здаєш посуду.
 
 
Оригінал
 
Время льется, как вино,
сразу отовсюду,
но однажды видишь дно
и сдаешь посуду.