ІМІДЖ й ОБРАЗ

Образ – це коли ти вдома,
як та блискавка без грома.
Атрибутику – знімаєш
і себе самого маєш!
 
Імідж має нові грані
на побаченні й екрані.
Бо візаж й дрес-код – невзнані,
лиш йому є притаманні!
 
Образ – справді натуральний,
від Природи – фігуральний,
що його Людина має
і буває – ним вражає!
 
Імідж – образ є сучасний,
під мету/завдання – вчасний!
Його теж Людина має,
ним публічно – козиряє!
 
Образ – й те, що у мистецтві
і у красному письменстві!
А в Рекламі і Піарі –
маймо Іміджі всі браві!
 
Імідж й Образ – паралельні
і обидва – хоч ретельні!
Все ж різняться між собою,
як та Бутність з тою Грою...?!...
 
07 квітня 2017 р. 18:34. м. Київ