Як вечоріти стало...

Як вечоріти стало...
Як вечоріти стало, -
У море сонце впало.
За цілий день, - втомилось.
Пірнуло... Освіжилось,
Щоб завтра рано-рано,
Бадьорим і рум’яним
Зійти в високе небо
Для мене і для тебе…