Усталость

Усталость
Устал я от любви, устал от рифм.
Но радует всегда двойной тариф.
 
2017
 
Fatigue
Hilaire Belloc
 
I’m tired of love: I’m still more tired of Rhyme.
But Money gives me pleasure all the time.