Український Ґарик 317

Український Ґарик 317
За мотивами І. Губермана
 
Може бути, це туманна версія,
та в житті у кожного із нас
є і грибоєдовськая Персія
і сумний мартиновський Кавказ.
 
 
Оригінал
 
Как ни туманна эта версия,
но в жизни каждого из нас
есть грибоедовская Персия
и есть мартыновский Кавказ.