наші мрії стійкіші за нас з тобою

наші мрії уже десь за сотні миль звідси
а ми все ще топчим озиме болото
наші мрії вже літнім теплом зігріті
а ми все ще мерзнем в буденних турботах
 
 
наші мрії біжать десь попереду нас
тягнучи нас на прив'язі за собою
обганяючи наданий в руки час
наші мрії стійкіші за нас з тобою