Український Ґарик 315

Український Ґарик 315
За мотивами І. Губермана
 
З років, надіями багатих,
назустріч штормовій погоді
ми випливаєм на фрегатах,
а допливаєм на колоді.
 
 
Оригінал
 
Из лет, надеждами богатых,
навстречу ветру и волне
мы выплываем на фрегатах,
а доплываем на бревне.