Український Ґарик 313

Український Ґарик 313
За мотивами І. Губермана
 
У натовпі крик, різношерстя наброду,
я ж думаю: як воно є?
Всього на життя запізнилась свобода -
і (треба ж!) — цілком на моє.
 
 
Оригінал
 
В галдящей толпе разношерстного сброда
я с края безмолвно стою;
всего лишь на жизнь опоздала свобода -
как раз целиком на мою.