Український Ґарик 312

Український Ґарик 312
За мотивами І. Губермана
 
Повилізали трохи з мозолів,
хоча ще не затвЕрділи доволі
копита, що ростуть із постолів
російської ідеї ґрунтовОї.
 
 
Оригінал
 
Полны воинственных затей,
хотя еще не отвердели,
растут копыта из лаптей
российской почвенной идеи.